Entreprenad - husgrunder, dränering av hus och byte av enskilt avlopp i Falun med omnejd

Våra entreprenadtjänster riktar sig till husägare och företag. De innefattar arbeten inom husgrunder, dräneringar, plattsättningar och enskilda avlopp. Nedan är några exempel på tjänster och områden som vi arbetar med.

Läs mer om vad vi gör här!

I många fall behöver vi komma på hembesök för att kunna ge offert. Detta då mätningar behöver göras för att få fram sådant som fuktighetsgrad i källare och andra förutsättningar som är viktiga för ett lyckat projekt. Dessa hembesök är alltid kostnadsfria.

Dränering & dikning

Tar det lång tid för kläderna att torka i tvättstugan? Är det synlig fukt på väggarna? Eller luktar det unket i källaren? Då kan det vara dags för en dränering.

 

Dränering för krypgrund och källare och husdränering tillhör våra vanligaste uppdrag. Vill du veta kostnad för dränering i Falun med omnejd? Ta kontakt med oss så kommer vi på kostnadsfritt hembesök, där i undersöker er källare i samråd mer er och kollar ifall en dränering är aktuell.

 

Obs! Dräneringar kan göras även vintertid.

Husgrunder, platta på mark, krypgrund och plintgrund, schaktning och gjutning

Vi schaktar ur, gräver samt gjuter er betongplatta. I arbetet kan vi hjälpa dig att dra golvvärme om så önskas. Vi har lång erfarenhet av husgrunder och erbjuder alltid lång garanti.

Enskilda avlopp

Behöver du hjälp med att gräva för avlopp? Anlita grävare från oss och få även hjälp med dragning/indragning av enskilt avlopp. Vi hjälper till från ansökan till kommunen, till ett färdigt enskilt avlopp. Vi installerar BAGAs avlopp. Lång garanti lämnas alltid på både arbetet och produkterna. Läs mer på www.baga.se

Kabelgrävning – gräva för fiber med mera

Ska du dra fiberkabel? Vi har minigrävare som inte lämnar några spår i trädgården efteråt. Vi gräver även för andra typer av kablar, bland annat för bergvärme och jordvärme, VA och elkabel.

Sten och plattsättning

Få hjälp med att gräva och placera plattor och stenar till stensättningar. Gör det snyggt i din trädgård. Vi kan leverera massa till din trädgård, och erbjuder även stödmurar.

Dikesrensningar

Rensning av diken ner till ursprunglig botten, borttagning av slam och vegetation.

Övriga marktjänster

Har du behov av entreprenadtjänster som inte nämns här? Ta kontakt med oss så diskuterar vi ditt behov. Vi på Oxberg Entreprenad & VVS åtar oss projekt av alla storlekar. Alltid fria kundbesök, snabba offerter och långa garantier.

Offerförfrågan

Kontakta oss för en snabb och kostnadsfri offert!

Vision KWH
Svenska LjusneHus